De weg naar succes.
Efficiënte kwaliteitsleveringen.

Logistiek

Met onze op maat gemaakte track-en-trace-systemen hebben we volledige controle over het logistieke proces. Ze laten ons zien waar onze producten zich op elk moment bevinden. Maar ook of alles op schema loopt en wat er effectiever kan. Ze stellen ons in staat om vooruit te denken, economisch sprongen vooruit te maken en vooral: u als klant tot dienst te zijn.

Van een zo kort mogelijke opslag van uw bloemen in de koeling, een effectieve bezetting van onze vrachtwagens en de snelst mogelijke levering aan winkels op de meest gunstige tijden. Elke stap in het logistieke proces richten we zo efficiënt mogelijk in. 

Met 12 vrachtwagens en 35 professionele medewerkers bedienen we jaarlijks meer dan 230 klanten in meer dan 25 landen. Samen staan we garant voor persoonlijke kwaliteitszorg en controle – zowel voor als na de inkoop en levering!

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via logistiek@lm-rijnsburgbv.nl of 085 040 68 00. Heeft u een vraag over onze logistieke planning? Neem dan contact op met Ronald Minnee via (06) 20 42 71 06.

Ronald 0584

Ronald Minnee

Team Logistiek