Wat we doen
Dienstverlening op maat

Maatwerk

“Door de samenwerking met L&M Rijnsburg BV kunnen wij efficiënt inkopen. Daarnaast geeft het verpakken van mono tot een boeket ons ook nog eens extra productiecapaciteit en rust in het bedrijf”
- Bert Arkesteijn, Greenyard Flowers Netherlands B.V.

L&M ontzorgt. Van het verkoop-klaar maken van sierteeltproducten tot de nodige kwaliteitscontroles en nazorg. Als full-service-organisatie stemmen we onze dienstverlening af op uw specifieke wensen en de vraag uit de markt. Dat beperkt zich niet tot inkoop, opslag en vervoer. Maar rijkt tot aan de presentatie en het succesvol in de markt zetten van uw producten. Wilt u slechts een deel van het werk uitbesteden of het hele proces? Geen vraag is te groot of te klein. Van sourcing bij de kweker tot aan een winkelklaar product. L&M regelt het voor u van A tot Z. 

Maatwerk Bloemen

U heeft de beste bloemen in huis gehaald. Met de nodige kwaliteitscontroles, presentatie en nazorg helpt L&M u vervolgens aan optimale winstmarges. Voor iedere klant stellen we een uniek en geheel eigen serviceplan samen. Onze lange-termijn visie is erop gericht uw bedrijfsprocessen en verkoop te optimaliseren. En om u werk uit handen te nemen, zodat we uw bedrijf samen kunnen laten groeien. 

Een greep uit onze dienstverlening:

  • Presentatie: de samenstelling van boeketten, de verpakking, winkelpresentatie en de ontwikkeling van nieuwe producten
  • Onderhoud: sortering, tussentijdse bevoorrading, koeling en nazorg
  • Communicatie: productinformatie, marktinformatie en het maken van prognoses
  • Kwaliteitscontroles: voor en na de inkoop of levering

Eigenlijk zijn we dus méér dan u in eerste instantie misschien dacht. Uw partner-in-crime. Een adviseur met kennis van de praktijk. En misschien binnenkort wel uw geheime wapen. Wereldwijde trends bereiken ons snel. Laat u zich door ons inspireren?

Meer weten?

Iedere bedrijf heeft een eigen succesformule. Bent u nieuwsgierig geworden naar die van u? Wij zetten graag onze expertise in om u verder te helpen met uw inkoopstrategie, assortiment, presentatie, planning of uitvoering. Neem vrijblijvend contact op met Lennard Leeuwenburg via lennard@lm-rijnsburgbv.nl.